Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στο ΙΚΤΕΟ Παπαδόπουλος η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι υπόθεση όλων μας γιαυτό ο σεβασμός προς τους πολίτες και το περιβάλλον είναι προτεραιότητά μας.
Σε μια κοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται, και οι προκλήσεις είναι τεράστιες, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο κανένας δεν μπορεί να σταθεί απαθής. Όλοι μας έχουμε την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας με δράσεις προς το κοινωνικό σύνολο στηρίζοντας την τοπική οικονομία μέσω της συνεργασίας μας με τοπικές εταιρίες και προμηθευτές. Στήριξη των τοπικών ομάδων νέων και ενηλίκων, προωθώντας τον τοπικό αθλητισμό να εξελιχθεί. Συμβάλλουμε ενεργά στην πραγματοποίηση των φιλανθρωπικών δράσεων και πολιτισμικών εκδηλώσεων, στηρίζουμε τους τοπικούς δήμους αλλά και τις Μ.Κ.Ο της πόλης μας με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.

Στηρίζουμε ένα πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε μαθητές Τεχνικών σχολών με κατεύθυνση τη μηχανολογία και ηλεκτρολογία.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την προστασία του περιβάλλοντος με καθημερινές ενέργειες ανακύκλωσης και υιοθετούμε νέους τρόπους εργασία μέσα από μια σειρά πρακτικών λειτουργίας, διαθέτοντας κάδους ανακύκλωσης και κάδους ανακύκλωσης μπαταριών.

Περάστε KTEO και βγείτε ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ στη στιγμή!

Στο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Παπαδόπουλος θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα Την Δική σας Εξυπηρέτηση και Ασφάλεια όπως επίσης και την Μακροχρόνια Προσφορά μας στο Κοινωνικό Σύνολο!

Όντας λοιπόν ευαισθητοποιημένοι από την γενικότερη κρίση λόγω της πανδημίας, σας προσφέρουμε απευθείας ΕΚΠΤΩΣΗ 10€ ΚΑΙ 5€ στον ισχύοντα τιμοκατάλογο για τακτικό έλεγχο Ι.Χ. επιβατικού οχήματος ή Μοτό!

Ελάτε με το κουπόνι σας ή παραλάβετέ το απευθείας στο ΚΤΕΟ μας