Η Εταιρεία

Στο ΙΚΤΕΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στόχος μας και σκοπός μας είναι η παροχή εξειδικευμένων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών που αφορούν τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, η εξυπηρέτηση και ασφάλεια του οδηγού, τα οποία η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται, η συνεπεία και υπευθυνότητα, τα σύγχρονα μηχανήματα και το άριστα εκπαιδευμένο και ειδικευμένο προσωπικό.

Οι υπηρεσίες μας και η εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέρονται με ευγένεια και αμεσότητα όπου σε ένα όμορφο περιβάλλον ολοκληρώνουμε διεξοδικά και με κάθε λεπτομέρεια τον τεχνικό έλεγχο, εξοικονομώντας άνεση και χρόνο. Πάντα δίνουμε την πραγματική εικόνα του αυτοκινήτου στον οδηγό υπεύθυνα και ειλικρινά.

Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες μας και διαδικασίες τεχνικού ελέγχου σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο της TUV Austria Hellas κατά ISO 9001:2015, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί, ο σεβασμός στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να εξασφαλίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας!

Όραμα μας η παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικές υπηρεσίες, η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών σε κάθε μορφή και διαδικασία προσφοράς τους σε όλες τις επιχειρήσεις μας.

Οδηγός και σύμβουλος μας, η δική σας αξιολόγηση και κριτική που μας οπλίζει με δύναμη , διάθεση και αυτοπεποίθηση ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και να παραμένουμε ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ των οδηγών / αυτοκινητιστών.